(Foto: Chris de Waard).

Leidse Restaurantweek in laatste week januari

‘Laat je culinair verrassen’ is over een maand het thema van de Leidse Restaurantweek. Die wordt in 2023 voor het eerst georganiseerd door Centrummanagement Leiden die het evenement heeft ondergebracht bij de eigen website ‘Liever in Leiden’. Daar heeft het Leidse bedrijfsleven sinds het voorjaar van 2021 een podium.

De Leidse Restaurantweek heeft als doel mensen kennis te laten maken met restaurants die ze nog niet kennen. “De Leidse binnenstad telt veel leuke restaurants, maar mensen gaan al snel naar een restaurant dat ze kennen. Daarom laat ‘Liever in Leiden’ de bezoekers tijdens de Leidse Restaurantweek kennismaken met restaurants waar zij zelf misschien niet zo snel aan zouden denken”, zegt Projectmanager Evenementen Saskia Hudig van Centrummanagement Leiden.

Het verrassingselement is waar het bij de Leidse Restaurantweek om draait. Bezoekers kunnen via www.leidserestaurantweek.nl reserveren en daarna is alles een verrassing. “Voor het boeken beantwoordt je een vragenlijst. Aan de hand van de ingevulde antwoorden kiest het Liever in Leiden-team het restaurant uit waar je gaat eten.” Reserveren kan tot en met 16 januari.

Hudig: “De deelnemende restaurants bieden tijdens de week van 23 tot 30 januari een menu van 25 of 35 euro. daarvoor krijgen de gasten een mooie culinaire invulling van de avond.”

Restauranthouders die interesse hebben om deel te nemen kunnen contact opnemen via info@centrumvanleiden.nl.

Economie Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×