(Foto's: Robbert Beurse).

Beleving in blauw: blauwe fototentoonstelling in Theater Ins Blau

In de foyer van Theater Ins Blau is vanaf maandag, Blue Monday, de expositie ‘Beleving in blauw’ van fotogroep Expo Foto Leiden (EFL) te zien. De leden van deze fotogroep hebben de kleur blauw weten te vangen in twaalf sprekende beelden.

“Blauwbekken, een blauwtje lopen, een blauwe maandag, Blue Monday. De associaties met blauw zijn niet altijd positief. Maar blauw is ook de kleur van de dromen. En bovendien alom aanwezig in de wereld om ons heen dat er in sommige talen niet eens een woord voor is”, vertelt organisator Loes van Herpen.

Mix
Twaalf fotografen legden op hun eigen manier ‘blauw’ vast. “Het is een hele brede mix van foto’s. Er is een vrouw die een blauwe bal vasthoudt, een blauw terras maar ook hele abstracte foto’s”, zegt Van Herpen.

EFL
De fotogroep EFL bestaat uit een groep amateurfotografen die een groter publiek mee willen laten genieten van de dingen die ze zien. “Vastgelegd in de mooie en bijzondere foto’s die wij maken.”

De expositie blijft twee maanden hangen in de foyer van Theater Ins Blau. De foto’s zijn ook online te bekijken via de website van EFL.

Cultuur Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×