Vrijwilligers zijn essentieel voor een goed functionerende samenleving. (Foto: Chris de Waard)

Gemeente Voorschoten komt met 'Voorschoten Awards'

De gemeente Voorschoten gaat vrijwilligers, sporters en cultuurbeoefenaars in het zonnetje zetten en roept daarvoor een speciale onderscheiding in het leven: de Voorschoten Awards.

Wie in aanmerking komen voor zo’n blijk van waardering laat de gemeente aan de inwoners zelf over. Verder dan het benoemen van drie verschillende categorieën gaat de gemeente niet. Inwoners die iets bijzonders doen of veel betekenen voor hun sport, de cultuur in Voorschoten of onmisbaar zijn als vrijwilliger kunnen vanaf 15 april genomineerd worden.

“Voorschoten is een echt verenigingsdorp. Er worden zoveel initiatieven ontplooid op het gebied van sport en cultuur. En dat allemaal dankzij een grote schare vrijwilligers. Zij zijn echt essentieel voor een goed functionerende samenleving”, zegt wethouder Hans van der Elst enthousiast. “Daarom verdienen zij het om extra gewaardeerd te worden.”

In het verleden bestonden in Voorschoten al speciale prijzen voor vrijwilligers. Die worden met de Voorschoten Awards nieuw leven ingeblazen. De Awards worden uitgereikt op 8 september, aan de vooravond van het Weekend van Voorschoten.

Maatschappij Sport Voorschoten Voorschoten Awards


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×