De campagne richt zich op mensen met financiële problemen. (Video: Idse Bos/ Foto: Sleutelstad)

Leiderdorp start campagne 'Je staat er niet alleen voor'

Door de hoge inflatie en sterk gestegen energiekosten is het leven voor iedereen een stuk duurder geworden. Om te voorkomen dat met name financiële problemen zich steeds verder opstapelen, heeft de gemeente Leiderdorp de campagne ‘Je hoeft het niet alleen te doen’ opgezet. Deze is deze week van start gegaan bij de Sterrentuin in Leiderdorp, in het bijzijn van wethouder Herman Romeijn.

Met de campagne wil de gemeente inwoners die moeite hebben met rondkomen, helpen. Deze hulp is er, maar nog niet iedereen weet deze hulp ook daadwerkelijk te vinden. Ook heerst er nog een taboe rond dit onderwerp. Met tips en adviezen streeft de gemeente ernaar meer te kunnen doen voor deze groep mensen.

“Het is belangrijk dat het hebben van geldzorgen minder beladen wordt, dat mensen beseffen dat ze er niet alleen voor staan en dat ze weten dat er mogelijkheden zijn om weer meer grip op hun financiële situatie krijgen”, zegt Romeijn. De Leiderdorpse wethouder geeft aan dat het van belang is dat er in Leiderdorp hulp en ondersteuning is en dat de toegang daartoe overzichtelijk en toegankelijk is.

Economie Leiderdorp Maatschappij Politiek


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×