Tot en met 20 januari zijn er tal van activiteiten in het Muziekcentrum, waaronder het Dansparadijs voor 60-plussers. (Video: Brigit Disseldorp)

Feest en verdriet tijdens viering 100-jarig bestaan Muziekcentrum

Tijdens de viering van het 100-jarig bestaan van het Muziekcentrum aan de Schenkelweg in Zoeterwoude, staat het centrum een week lang in het teken van feestelijke activiteiten. Maar op maandagavond is er ook een moment van afscheid. Dan wordt in het Muziekcentrum afscheid genomen van rijschoolhouder Stoffer Zaal.

Stefan Zaal, de zoon van Stoffer Zaal en de organisator van de feestweek in het Muziekcentrum, wil iedereen in Zoeterwoude de kans geven om afscheid te nemen van zijn vader. Volgens zijn familie heeft Stoffer bij veel Zoeterwoudenaren een speciaal plekje veroverd omdat hij zoveel mensen rijles heeft gegeven. Een afscheid hoort volgens zoon Stefan dan ook in het Muziekcentrum. Het afscheid van de moeder van Stefan werd ook hier gehouden.

Ondanks de treurige ondertoon kijkt Stefan wel uit naar de feestweek. Deze duurt nog tot en met 20 januari. De volledige planning van de activiteiten is te vinden op de website van het Muziekcentrum.

Maatschappij Nieuws Zoeterwoude


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×