Laatste uitzending van Pilgrim Nation over Amerikaanse sporten met een Leidse twist.

Pilgrim Nation: The Last Dance

Nog een keer Pilgrim Nation over Amerikaanse sporten met een Leidse twist. Presentatoren Bart Jan Westerduin en Paco Busteros León delen nog een keer via Sleutelstad hun passie voor football, baseball, basketball en meer. Met reacties van luisteraars.

Eerst een korte terugblik op de sport van de afgelopen maand. De finale van het college football, de stand van zaken in de NBA, het college basketbal bij de dames en de heren en het pensioen van Nick Saban. Daarna gaat het natuurlijk over de NFL (American football). Het seizoen nadert zijn ontknoping: de Superbowl. Dat levert spannende play-offwedstrijden op en is voor een aantal coaches ook bijltjesdag.

De play-offs zijn ondertussen gevorderd tot de Conference Finals. Behalve de ‘vaste’ namen, Chiefs, Niners, Ravens is er de verrassing Detroit Lions. De Superbowl staat gepland voor zondag 11 februari.

Luisteraars
Omdat het de laatste aflevering is, sluit Pilgrim Nation af met videoboodschappen van trouwe luisteraars en gasten van de show. En de presentatoren blikken uitgebreid terug op de hoogtepunten van Pilgrim Nation. Ook technicus Gerry van Bakel zet voor een keer haar microfoon open en vertelt over haar tijd in de VS en haar leukste, grappigste en favoriete momenten van de show.

Kans
“Bedankt iedereen”, zeggen Bart Jan Westerduin en Paco Busteros León tegen alle gasten die de afgelopen jaren zijn langsgekomen, of op een andere manier aan het programma hebben bijgedragen. “En dank aan Reanne van Kleef en Chris de Waard en Sleutelstad voor de geboden kans.”

 

Leiden Sport Pilgrim Nation


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×