De brandweer moest de deur van de taxi verwijderen om de passagiers te bevrijden. (Foto: Regio15)

Opnieuw aanrijding op Lammenschansweg: inzittenden taxi gewond afgevoerd

Dat de Lammenschansweg terecht in de top 10 van gevaarlijkste wegen in Leiden staat bleek dinsdagmiddag opnieuw. Op de kruising met de Zeemanlaan vond even na 14.00 uur een aanrijding plaats tussen een personenauto en een taxi. De inzittenden van de taxi raakten gewond en zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De passagiersdeur van de taxi moest door de brandweer verwijderd worden om de inzittenden uit de auto te kunnen halen. Beide auto’s raakten flink beschadigd. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding.

Even verderop op de Lammenschansweg vond maandagmiddag ook een aanrijding plaats. De gemeente verklaart zich bewust te zijn van de problemen op de weg en werkt sinds vorig jaar aan maatregelen die de verkeersveiligheid moeten verbeteren.

112 Sleutelstad Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×