LIVEBLOG - Nacht van Ontdekkingen 2024

Via dit liveblog doen we de hele avond van 19.00 tot 00.00 uur verslag van de activiteiten tijdens de Nacht van Ontdekkingen. Ook op ons online radio- en televisiekanaal wordt verslag gedaan vanaf het festivalterrein. Luister mee online via de playknop links bovenaan deze pagina. Klik voor het tv-kanaal op deze link.

Ga met ons mee op ontdekking en lees, luister en kijk vanaf 19.00 uur naar het kunst- en kennisfestival De Nacht van Ontdekkingen op Sleutelstad.nl

Bij het Academiegebouw van Universiteit Leiden, de Hortus botanicus, het PJ Veth gebouw, de Pieterskerk Leiden, het ’s Gravensteen en de Oude Sterrewacht ontdek je beginnende makers, jonge onderzoekers en kunstenaars. Een ware ontdekkingstocht langs muzikale optredens, exposities, theatervoorstellingen, debatten, workshops en inspirerende lezingen rondom de thema’s kunst en wetenschap.

Zelf de Nacht van Ontdekkingen meemaken is natuurlijk ook helemaal geweldig. Daarvoor moet je nog wel even snel een ticket scoren.

Het Sleutelstadteam is klaar voor de Nacht van Ontdekkingen. Ben jij er ook? Of volg je ons hier op het liveblog?
In de studio zitten Jaap van Sandijk, Henny Zwaan, Arjen Kennis. Verslaggevers op de locaties Emile van Aelst, Jan Frensen, Nicky Geersinga, en Maarten Mulder. Niet op de foto maar wel prominent aanwezig deze avond: Angelique van der Kaaij en Chris de Waard.

De sfeer tijdens deze editie van de Nacht van Ontdekkingen zit er al vroeg in met het duo Plaatjes vullen Gaatjes

Ontdekken is ook Speeddaten. Verslaggever Jan Frensen ging op onderzoek uit.

De officiele opening van de Nacht van Ontdekkingen werd gedaan door organisator Alexander Mouret met Burgemeester Peter van der velden en Annetje Ottow, voorzitter College van Bestuur Universiteit.

Advertentie

Cultuur Leiden Link in Bio Science


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×