Ook Leidenaar geliquideerd in Dominicaanse Republiek

118

Een van de twee in de Dominicaanse Republiek geliquideerde Nederlanders is Leidenaar Cuma Ceviz. De Turkse bakkerij in de Merenwijk waar de 35-jarige Ceviz werkte is wegens omstandigheden enkele weken gesloten zo staat op de deur te lezen.

Ceviz werd vorige week maandag samen met de Amsterdamse Rachid Benbouker (33) om het leven gebracht. De lokale politie vond hun lichamen twee dagen later in Piedra Grande, een gehucht in de Dominicaanse Republiek. Hun lichamen werden volgens een lokale krant gevonden in een kuil in een suikerrietplantage. In de directe omgeving werden 12 kogelhulzen gevonden. Volgens de Dominicaanse politie wijst alles op een afrekening in het drugscircuit.

In de zaak is door justitie in de Dominicaanse Republiek inmiddels een arrestatie verricht. Het gaat om een man uit Spanje.

De eigenaresse van de bakkerij laat inmiddels weten erg ongelukkig te zijn met de berichtgeving waarin ook de naam van de onderneming wordt genoemd. “Ik ben sinds een half jaar eigenaar van de zaak en het bedrijf heeft helemaal niets met deze kwestie te maken. Het slachtoffer heeft hier slechts een enkele keer in de zaak gestaan. Dat we nu toch enige tijd zijn gesloten, heeft te maken met het feit dat er wel familieleden van het slachtoffer in de winkel staan.”

Delen

118 reacties

 1. Chinwi Kouki

  Lijkt een beetje op smaad wat jullie doen vind je niet? Bakkerij bij naam en locatie noemen en daaraan drugscircuit plakken. Lijkt mij dat je dan toch met iemand zijn inkomsten loopt te focken. De eigenaren een oudere man en vrouw hebben jarenlang hun zaak opgebouwd met pijn en moeite en nu plak jij effe in een een paar regels drugscriminelen aan hun onderneming. Schaam je diep!!

 2. Chinwi Kouki

  Lijkt een beetje op smaad wat jullie doen vind je niet? Bakkerij bij naam en locatie noemen en daaraan drugscircuit plakken. Lijkt mij dat je dan toch met iemand zijn inkomsten loopt te focken. De eigenaren een oudere man en vrouw hebben jarenlang hun zaak opgebouwd met pijn en moeite en nu plak jij effe in een een paar regels drugscriminelen aan hun onderneming. Schaam je diep!!

  • Chinwi Kouki

   Idd Souad Mokadam en denk persoonlijk wel een stapje verder dan enkel vermaak, kijkcijfers enz. Heel de manier waarop dit geschreven wordt en in welke richting het wordt gewezen is voor mij al een indicatie dat dit alles behalve neutraal is. Mara KZ Patricia Van Oevern 👊

  • Chinwi Kouki

   Idd Souad Mokadam en denk persoonlijk wel een stapje verder dan enkel vermaak, kijkcijfers enz. Heel de manier waarop dit geschreven wordt en in welke richting het wordt gewezen is voor mij al een indicatie dat dit alles behalve neutraal is. Mara KZ Patricia Van Oevern 👊

  • Patricia Van Oevern

   Chinwi Kouki pure zwart makerij man.Wat kan hun het nou schelen dat die arme mensjes hun kind op brute wijze is verloren.Dit is veel leuker deze foto plaatsen in de hoop zeker dat mensen daar niet meer gaan komen ofzo.?Mensen werken keihard voor hun geld.Kan de media nog een voorbeeld aan nemen!Stelletje nietsnutten.Voor de familie van heel veel sterkte en kracht toegewenst🙏🏼

  • Chinwi Kouki

   Sterker nog, buiten de mensen die hem echt kende en wisten wie en wat hij was kende 98% uit leiden hem niet. Het is geen landelijk nieuws geweest zoals de 2 ontvoerde docu-makers van spoorloos die volop op je beeldbuis verschenen. Dat was precies tijdens dit aan de hand. Simpel gezegd, het was toen geen nieuws kom dan ook niet weken later. #bloedzuigerd

 3. Zijn er nog drugshandelaartjes die van plan zijn vakantie te vieren in de Dominicaanse Republiek? Ik zou die plannen maar even uitstellen…

 4. Dat was niet de eigenaar k weet niet waar je dat vandaan haalt,het wel n turkse man die t kindje overreed.ik ben vrienden met de familie van t overeden kindje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.