Ook Voorschotense basisscholieren fietsen weer naar school

0

Overal in de regio is het sinds enkele dagen weer een stuk drukker op straat. Vooral op de fietspaden die twee keer per dag weer massaal in bezit worden genomen door de duizenden basisscholieren in de Leidse regio voor wie de lessen weer zijn begonnen.

In Voorschoten ging wethouder Daan Binnendijk naar de Nutsbasisschool aan de Elstlaan. Samen met de kinderen hield hij op het schoolplein een groot spandoek van Veilig Verkeer Nederland omhoog. Binnen hield hij een toespraak en konden de kinderen hem en wijkagent Linda van ’t Wout ‘ondervragen’.

Na afloop mochten de kinderen bellen blazen. Dat is dit jaar de boodschap van Veilig Verkeer Nederland aan de overige verkeersdeelnemers: Opletten geblazen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.