Jubilerend Swetterhage verkoopt wijn voor bekostigen wens

0

De Gemiva-SVG Groep bestaat dit jaar 50 jaar en ter ere van dit jubileum konden de cliënten, mensen met een beperking, wensen indienen. Alle medewerkers doen hun best deze wensen te vervullen. Zo ook die van Swetterhage in Zoeterwoude.

Daar is september omgedoopt in Ronnies Wenswijnmaand. Ronnie wil graag nog één keer zijn moeder bezoeken in het verpleeghuis in Frankrijk waar ze verblijft. Personeelsleden Connie van Seggelen en Annemarie ter Haar van Swetterhage adopteerden Ronnie’s wens. Om het uitje te bekostigen is Ronnies Wenswijn in het leven geroepen.

Een fles Ronnies Wenswijn kost 9,95 euro en is te koop in de supermarkt op Swetterhage aan de Blankaartweg 2 in Zoeterwoude-Dorp. Ook in de winkel van Uit de Kunst aan de Korevaarstraat 30 in Leiden en bij de bakgroep van Jottem aan de Nachtegaallaan 41-43 in Leiden wordt Ronnies wijn verkocht. Tenslotte is de wijn ook nog verkrijgbaar tijdens de L’ei Hallenmarkt op 16 september in Leiderdorp. Bestellen kan ook. Stuur dan een e-mail aan connie.van.seggelen@gemiva-svg.nl.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.