Bijna 1400 leerlingen ontdekken kunst en cultuur in Leiden

0

Het Leids ckv-festival Kunstshot gaat vrijdag 15 september alweer voor de 19e keer van start. “Voor de ckv-leerlingen uit de vierde klas van het voortgezet onderwijs is het festival elk jaar weer een ervaring,” zegt Léonie van der Geest van BplusC. “Dit jaar bereiken we 1382 deelnemers.”

Net als voorgaande jaren krijgen de leerlingen een gevarieerd programma voorgeschoteld met beeldende kunst, theater, muziek, literatuur, erfgoed en dans. Zo maken ze kennis met het aanbod kunst en cultuur in Leiden.

Het programmaoverzicht staat op www.kunstshot.nl.

Delen
Proeftocht 2018

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.