Parcours Leiden Marathon

Het hele parcours van alle afstanden van de Leiden Marathon staat op het vervolg van deze pagina. Handig voor onderweg of om een plekje uit te zoeken om de marathonlopers aan te moedigen.

De 42 van Zorg en Zekerheid Start zuidbaan Willem de Zwijgerlaan (richting Leiderdorp), Zijlbrug over, rechtsaf Engelendaal (Leiderdorp), rechtsaf Persant Snoepweg, rechtsaf Van der Valk Boumanweg, linksaf Spanjaardsbrug over Lage Rijndijk, rechtsaf Sumatrastraat, linksaf Willem de Zwijgerlaan noordelijke rijbaan, op de kruising Willem de Zwijgerlaan en Floris Versterlaan naar linker rijbaan richting Schipholweg, linksaf Schipholweg op linkerrijbaan, bij kruising Parmentierlaan op het fietspad langs Golden Tulip Hotel, rechtsaf Schuttersveld, onder spoorviaduct door, rechtsaf Boerhaavelaan, linksaf Oegstgeesterweg, rechtsaf Laan van Oud-Poelgeest (Oegstgeest), linksaf Kennedylaan, rechtsaf J.H. Oortbrug over, Arthur van Schendelpad, Marga Mincopad, linksaf Morsebellaan, rechtsaf Haaswijklaan, linksaf fietspad Haarlemmerstraatweg, Dorpsstraat, Rhijngeesterstraatweg, ter hoogte van de voormalige Jelgersma Kliniek (raadhuis) rechts op het fietspad, Endegeesterstraatweg, Wassenaarseweg (Leiden), rechtsaf Max Planckweg, linksaf Einsteinweg op fietspad, onder Verbeektunnel door, van Ravelingenstraat, linksaf (via fietspad) Lage Morsweg, rechtsaf Damlaan, onder Damtunnel door, Diamantlaan, rechtsaf Smaragdlaan, rechtsaf Hoge Morsweg, over Haagse Schouwbrug, fietspad Stevenshofdreef, linksaf v.d. Blom Vijlbriefstraat, rechtsaf op fietspad Rijndijk, rechtsaf op fietspad Dobbedreef onder Stevenshofdreef door, direct linksaf via het fietspad richting De Vink, rechtsaf via het fietspad onder het spoor door, linksaf Leidseweg oversteken, langs het Korte Vlietkanaal, onder Vijf Meibrug door, onder de Hooghkamerbrug door, (rechter fietspad) Voorschoterweg (richting Leiden), langs het clubhuis Leiden Road Runners Club, over Lammenschansbrug, onder Lammerbrug, rechtsaf Vrouwenweg op linker rijbaan, rechtsaf Kruisherenweg, over viaduct A4, linksaf Kruisherenweg (Zoeterwoude), rechtsaf Miening, Noordbuurtseweg, Dorpsstraat, rechtsaf Veldzichtweg, rechtsaf Ambachtsherenweg, linksaf Dirk Santhorstweg, rechtsaf Europaweg via busbaan, over viaduct A4 links rijbaan, Vrouwenweg (Leiden) linker rijbaan, over Lammerbrug, onder fietstunnel door rechtsaf (rechter fietspad) Lammenschansplein, linksaf Zoeterwoudseweg, linksaf Vrijheidslaan (voor de brug naar rechterbaan), rechtsaf Boshuizerlaan, Boshuizerkade, linksaf het fietspad Haagweg op, rechtsaf onder fietstunnel Haagweg door, over Churchillbrug, Dr. Lelylaan, rechtsaf Damlaan, Vondellaan, rechtsaf Plesmanlaan, onder Plesmanviaduct door, Stationsplein, rechtsaf Morssingel, linksaf onder Morspoort door, rechtsaf Eerste Binnenvestgracht, Kort Galgewater, over Rembrandtbrug, Weddesteeg, rechtsaf Noordeinde, linksaf Witte Singel, Zoeterwoudsesingel, over Utrechtsebrug, Utrechtseveer, Zijlsingel, Herensingel, Maresingel, rechtsaf Haarlemmerweg, rechtsaf Willem de Zwijgerlaan, 21,1 kilometer Start zuidbaan Willem de Zwijgerlaan (richting Leiderdorp), Zijlbrug over, rechtsaf Engelendaal (Leiderdorp), rechtsaf Persant Snoepweg, rechtsaf Van der Valk Boumanweg, linksaf Spanjaardsbrug over Lage Rijndijk, rechtsaf Sumatrastraat, linksaf Willem de Zwijgerlaan, noordelijke rijbaan, op de kruising Willem de Zwijgerlaan en Floris Versterlaan naar linker rijbaan richting Schipholweg, linksaf Schipholweg op linkerrijbaan, bij kruising Parmentierlaan/Schipholweg op het fietspad langs Golden Tulip Hotel, rechtsaf Schuttersveld, onder spoortunnen door, rechtsaf Boerhaavelaan, linksaf Oegstgeesterweg, linksaf Laan van Oud-Poelgeest (Oegstgeest) overgaand in Warmonderweg, de kruising Leidsestraatweg/Rijnsburgerweg/Warmonderweg oversteken de Nachtegaallaan in, linksaf Roodborststraat, rechtsaf Blauwe Vogelweg, Wassenaarseweg oversteken en rechtsaf via fietspad, linksaf Trambaan, linksaf fietspad Einsteinweg, linksaf Archimedesweg, rechtsaf Zernikedreef, rotonde oversteken via het fietspad, rechtsaf Darwinweg, rechtsaf fietstunnel tegenover Het Motorhuis, onder fietstunnel Plesman door, rechtsaf op het fietspad lopend langs de Plesmanlaan, bij het benzinestation linksaf, linksaf Muiderkring, rechtsaf Gerard Brandtstraat, linksaf Jacob Catslaan, linksaf via fietspad Vondellaan, rechtsaf Plesmanlaan, onder Plesmanviaduct door, Stationsplein, rechtsaf Morssingel, linksaf onder Morspoort door, rechtsaf Eerste Binnenvestgracht, Kort Galgewater, over Rembrandtburg, Weddesteeg, rechtsaf Noordeinde, linksaf Witte Singel, Zoeterwoudsesingel, over Utrechtsebrug, Utrechtseveer, Zijlsingel, Herensingel, Maresingel, rechtsaf Haarlemmerweg, rechtsaf Willem de Zwijgerlaan. 10 kilometer Start noordbaan Willem de Zwijgerlaan (richting Leiderdorp), rechtsaf Kooilaan in, rechtsaf Herensingel, Maresingel, rechtsaf Schuttersveld, rechtsaf Schipholweg, zuidelijke tunnelbuis in, einde tunnel linksaf Morssingel, linksaf onder Morspoort door, rechtsaf Eerste Binnenvestgracht, Kort Galgewater, over Rembrandtburg, Weddesteeg, rechtsaf Noordeinde, linksaf Witte Singel, Zoeterwoudsesingel, over Utrechtsebrug, Utrechtseveer, Zijlsingel, Herensingel, Maresingel, rechtsaf Haarlemmerweg, rechtsaf Willem de Zwijgerlaan. Seggment Kinder- en G-loop Start zuidbaan Willem de Zwijgerlaan richting Leiderdorp, rechtsaf Marnixstraat, rechtsaf Maresingel, rechtsaf Haarlemmerweg, rechtsaf Willem de Zwijgerlaan finish.

Advertentie

Leiden Leiden Marathon


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×