Leidse vrouw verkracht in Voorhout

De politie stelt een onderzoek in naar de verkrachting van een 21-jarige vrouw uit Leiden. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd de vrouw bij `t Soldaatje in Voorhout door een onbekende man van haar fiets getrokken en verkracht. De politie zoekt getuigen, deze kunnen bellen met telefoonnummer: 0900-8844.

De vrouw heeft zaterdagmiddag aangifte gedaan en verklaarde dat ze rond 01.40 uur met haar fiets over de ’s Gravendamseweg vanuit Noordwijkerhout richting Voorhout reed. Net voor de rotonde bij het Soldaatje werd zij, ter hoogte van de bushalte, door een man benaderd. Hij duwde haar van de fiets, trok haar de bosjes in en verkrachtte haar. De man is daarna, vermoedelijk op een bromfiets, weggereden richting Voorhout.

Advertentie

Geen categorie Serieverkrachter Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×