De vier directeuren van Mediapoort Leiden met het cadeau dat elke gast meekreeg.

Hutspotparty bij Mediapoort Leiden

Net als voorgaande jaren werd bij Mediapoort Leiden weer een `hutspotparty` gehouden. Drukkerij Groen begon de jaarlijkse hutspotmaaltijd voor haar relaties jaren terug. Sinds vorig jaar werkt Groen samen met een aantal andere bedrijven in de Mediapoort Leiden aan de Rooseveltstraat.

Speciale gast was oud-minister en Leidenaar Vermeend. Ook burgemeester Lemstra kwam de drie oktobersfeer en de hutspot proeven.

De traditie werd voortgezet en dus was het donderdagmiddag weer gezellig druk met bekende ondernemers, politici en natuurlijk veel bestuursleden van de 3 October Vereeniging. Naast de hutspotmaaltijd organiseerde Mediapoort Leiden dit jaar voor het eerst een aantal drukbezochte workshops. Daarn werden allerlei aspecten van het grafische vak behandeld, bijvoorbeeld het verschil tussen digitaal en ‘normaal’ fotograferen.

Leiden 3 Oktober


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×