Presentatie kandidaatburgemeesters op 17 december

Pas in de gemeenteraadsvergadering van 17 december zal de Leidse vertrouwenscommissie die zich buigt over de burgemeesterskandidaten die mee doen aan het referendum op 22 januari 2003 de namen van de twee overbebleven kandidaten bekend maken. Dat bevestigde CDA-fractievoorzitter en lid van de vertrouwenscommissie Wim Bleijie desgevraagd.

Eerder was het de bedoeling om aanstaande dinsdag bekend te maken uit welke twee sollicitanten Leiden in een referendum kan kiezen. Eerder deze week liet een van de andere leden, Jacques de Coo van LWG/De Groenen, al weten dat de bekendmaking werd uitgesteld. Volgens De Coo is er echter geen sprake van dat de vertrouwenscommissie slechts één kandidaat geschikt zou vinden, zoals het Leidsch Dagblad eerder deze week meldde.

De voorzitter van de vertrouwenscommissie, Conny Broeyer van de PvdA, wil eigenlijk helemaal niet op alle geruchten reageren. Wel laat ze weten zich dood te ergeren aan het feit dat ze niet mag reageren. Aanstaande dinsdag zal ze wel de Leidse gemeenteraad informeren over de stand van zaken rond het referendum.

 

Advertentie

Leiden Verkiezing burgemeester Leiden 2003


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×