Coffee & Dreams jaar dicht

2

Voor de tweede keer in enkele maanden tijd heeft de gemeente Leiden een coffeeshop gesloten. In juni werd coffeeshop Double AA op de Nieuwe Beestenmarkt op last van burgemeester Lemstra voor zes maanden gesloten toen duidelijk werd dat drugs waren verkocht aan twee jongens van 14 jaar uit Alphen. Een van die jongens verloor na het gebruik van de drugs tot twee maal toe het bewustzijn. Nu is ook een tweede coffeeshop aan de Nieuwe Beestenmarkt, Coffee & Dreams, dicht. Bij een inval werd geconstateerd dat er harddrugs aanwezig waren. De sluiting geldt voor een jaar.

Opvallend is de mededeling op de deur van Coffee & Dreams. Op een bordje wordt gemeld dat Coffee & Dreams is gesloten, maar dat de coffeeshop wel open is. Buurman Double AA verwijst via een melding op de deur naar een derde coffeeshop in de directe omgeving, De Eerste Kamer aan de Steenstraat.

Delen

2 reacties

  1. Om even duidelijk te maken aangezien ik deze onzin nog jaren na dato tegen kom via google.

    De Coffee and Dreams die gesloten is, is het cafe dat zo heet. De coffeeshop Coffee and Dreams deelt het pand met het cafe maar heeft verder niks ermee te maken. Vandaar dat de shop gewoon open is gebleven toendertijd.

Je bent nu offline