RTV West koopt lokale Haagse zender

RTV West wil de lokale omroep Stadsradio Den Haag overnemen. Dit heeft directeur Jeroen Soer van Radio TV West vrijdag bekendgemaakt. Met de overname wil Radio TV West een jonger publiek aan zich binden. West sluit niet uit dat na de overname van Stadsradio Den Haag nog meer lokale omroepen een intensieve samenwerking zullen aangaan met Radio TV West.

Of en zo ja met welke andere omroepen West is gesprek is, is niet bekend. In Leiden werken Omroep Holland Centraal en Radio West al jaren samen op het gebied van huisvesting. Er zijn geen concrete plannen om die samenwerking uit te breiden.

Leiden RTV West


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×