Kandidaten bezoeken PvdA-bijeenkomst

De twee burgemeesterskandidaten voor Leiden zullen vrijdagavond de ledenbijeenkomst van de PvdA Leiden bijwonen. Deze wordt gehouden in de Tuinzaal van sociëteit De Burcht.

Vanaf 20.00 uur zullen beide kandidaten zich aan de Leidse PvdA-leden en andere belangstellenden kort presenteren, bij wijze van nadere kennismaking. Hierna is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Groen (58, VVD) en Lenferink (45, PvdA) nemen het tegen elkaar op in het burgemeestersreferendum van Leiden op 11 maart.Aansluitend zullen de heren plaatsnemen in de zaal om het reguliere gedeelte van de avond verder actief bij te wonen, voor zover hun agenda’s dat toestaan. De oorspronkelijk geplande ledenbijeenkomst annex discussieavond (over integratie en de multiculturele samenleving) begint door het ingelaste bezoek iets later.

Gastsprekers bij die discussieavond over de multiculturele samenleving en integratie zijn Hugo Fernandes Mendes en Jouke de Vries. Beiden verzorgen een korte inleiding met hun visie op de toekomst van de multiculturele samenleving, die door beiden wordt afgesloten met een prikkelende stelling. De discussie zal geleid worden door Hennie Koek, voormalig PvdA-wethouder te Leiden.

De bijeenkomst zal om 19.00 uur worden voorafgegaan door een bijeenkomst voor nieuwe PvdA-leden.

Alle bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden, dus ook voor niet-PvdA-leden.

Leiden Verkiezing burgemeester Leiden 2003


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×