Radio-interview met burgemeesterskandidaten

Vrijdagavond zijn de twee burgemeesterskandidaten, Harry Groen en Henri Lenferink, van 19.00 uur tot 19.30 uur in een live-interview te beluisteren in het Holland Centraal-programma ‘Rondom de Raad’. In de rechtstreekse uitzending praat Chris de Waard met de twee kandidaten over hun achtergrond, hun ambities en de campagne.

Rondom de Raad is het wekelijkse politieke interview en discussieprogramma van Holland Centraal. De uitzendingen van de lokale omroep zijn te beluisteren via de kabel op 88.1, in de ether op 105.7 FM en via het tv-kanaal van de Holland Centraal TV-Krant (de kabelkrant).

Leiden Verkiezing burgemeester Leiden 2003


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×