Centrummanager begonnen

Maandag is Robert Strijk officieel begonnen als centrummanager van Leiden. Deze nieuwe functie is een initiatief van de onafhankelijke Stichting Centrummanagement Leiden en vervult de rol van intermediair tussen diverse partijen in de binnenstad. De centrummanager initieert, stimuleert en ondersteunt de samenwerking tussen de gemeente en ondernemers in de Leidse binnenstad. Doel van deze samenwerking is om de leefbaarheid van de binnenstad te bevorderen en te zorgen voor een schoon, veilig, bruisend en aantrekkelijk centrum van Leiden.

De centrummanager wordt aangestuurd door de Stichting Centrummanagement Leiden. Deze onafhankelijke stichting vertegenwoordigt de winkeliersverenigingen uit de binnenstad, het Midden- en Kleinbedrijf, de Leidse afdeling van Horeca Nederland, VVV Holland-Rijnland, de Leidse Vereniging van Industriëlen, de Kamer van Koophandel en de Gemeente Leiden.

De nieuwe centrummanager is de Leidenaar Robert Strijk, 37 jaar en tot voor kort werkzaam als algemeen directeur bij Sjartec Badkamers in de Merenwijk in Leiden. Hij was betrokken bij de oprichting van de huidige lokale omroep Rijnland en tot enkele maanden geleden voorzitter van LCKV Jeugdvakanties.

Strijk is gevestigd in een kantoor van het filiaal van Vroom & Dreesman aan de Aalmarkt te Leiden. Meer informatie over het centrummanagement staat op //www.centrumvanleiden.nl/.

Leiden centrummanager


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×