SP: "Meer ambulances, beter openbaar vervoer"

De SP voert in de aanloop naar de statenverkiezingen campagne voor meer ambulanceposten en ambulances, tegen de aanleg van een bedrijventerrein in de Oostvlietpolder en voor de sluiting van vliegveld Valkenburg. “Vliegveld Valkenburg moet voor de Leidse regio als woningbouwlocatie bestemd worden. De Grote Polder in Zoeterwoude moet onbebouwd blijven,” stelt SP-fractievoorzitter Gerard Harmes.

Wat de SP betreft moet er beter worden gekeken naar de noodzaak van aanleg en meer worden ingezet op regionale samenwerking bij de ontwikkeling van toekomstige bedrijventerreinen, zeker nu het economisch slechter gaat en er een enorm aanbod is van beschikbare bedrijfsruimte.”

Ook neemt de partij stelling tegen wat zij noemt ‘de Groene Hartaanval’ en de bouw van luxe landgoederen in de Duinstreek en spreekt de SP zich uit tegen aanleg van de Tweede Maasvlakte en een A4 door Midden Delfland en wil de partij meer en beter openbaar vervoer.

Leiden Oostvlietpolder


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×