Holland Centraal verslaat Leiden Marathon

Radio Holland Centraal zal zondag de Leiden Marathon de hele dag live uitzenden. De verslagen zijn te beluisteren via 105.7 FM in de ether en 88.1 Kabel. Ook via de kabelkrant en internet (webradio) is het radiogeluid te beluisteren. Een uitgebreid fotoverslag zal na afloop op de kabelkrant verschijnen. Ook via Sleutelstad.nl zal na afloop van de marathon een uitgebreid (foto)verslag te zien zijn. De bewoners van de Jacob Catslaan, als vanouds samen met de Vrouwenweg dé Marathonstraat van Leiden, hebben een webcam op het parcours staan, zodat de lopers ook via internet te zien zijn.

Advertentie

Leiden Leiden Marathon


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×