VVV Holland Rijnland viert verjaardag van Rembrandt

Met het nieuwe arrangement ‘Leiden Ondersteboven’ viert VVV Holland Rijnland op 15 juli aanstaande Rembrandt’s verjaardag. Het partijtje van één van de grootste schilders aller tijden bestaat uit een dagtocht met een Rembrandt-wandeling, een rondvaart met aansluitend een lunch en een bezoek aan de Lakenhal waar enkele schilderijen van de meester kunnen worden bewonderd.

De dagtocht start met koffie met gebak, waarna een gids de deelnemers ophaalt voor een Rembrandt-wandeling. Tijdens deze wandeling stapt u in de voetstappen van de jonge Rembrandt die u zal leiden door de historische binnenstad van Leiden. Vervolgens stapt u in de boot voor een rondvaart door de Leidse grachten. Aan het eind van de rondvaart luncht u op een steenworp afstand van de plek waar Rembrandt op 15 juli 1606 werd geboren. Na de lunch wandelt u naar museum de Lakenhal waar u een tweetal schilderijen van de Leidse grootmeester kunt bekijken.

Na afloop van de dagtocht ontvangt u per twee personen het deeltje uit de serie Leidse Verhalen over Rembrandt en een fles Rembrandtwijn.

Kosten: EUR 35,00
Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Max: 45 personen
Incl.: koffie met gebak, lunch en per twee personen een deeltje in de serie Leidse Verhalen over Rembrandt en een fles Rembrandtwijn.

U kunt zich aanmelden bij Astrid Bol, Jonelle Dunker of Debby Korte voor een van de arrangementen op de volgende manieren: Telefonisch: 071-5161213; Fax: 071-5665609; Post: VVV Holland Rijnland, Postbus 662,  2300 AR LEIDEN
E-mail: groepsarrangementen@hollandrijnland.nl.

Advertentie

Leiden Rembrandt


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×