Hillebrand: Web-enquete wel betrouwbaar

Wethouder Hillebrand (PvdA, Strategisch Beleid) ontkent dat de Leidse Stadsenquete 2003 een flop is, nu iedereen de vragenlijst via de openbare website kan invullen. Ook is het volgens hem geen probleem dat de enquete zo vaak als men wil, kan worden ingevuld. Hillebrand schrijft dat op de pvda-site, vooruitlopend op de officiële beantwoording van de schriftelijke vragen die PvdA-raadslid Marije van den Berg over de kwestie heeft gesteld.

“Ik geloof dat 2000 mensen zijn uitgenodigd voor deze enquete, maar ik vond het leuk als iedereen mee zou kunnen doen”. Volgens Hillebrand is afgesproken dat de antwoorden van de 2000 Leidenaren die aselect zijn geselecteerd om de enquete in te vullen, worden gescheiden van de overige reacties. Hoe hij dat wil doen is volstrekt onduidelijk, aangezien er niet ingelogd hoeft te worden om aan de enquete mee te doen en het beloofde onderscheid dus niet gemaakt kan worden.

Leiden stadsenquete


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×