De close harmonygroep "Ferm" uit Hengelo won vorig jaar de Gouden Pet. (archieffoto: Chris de Waard).

17e Editie Gouden Pet

Voor de 17e keer strijden tientallen deelnemers uit Leiden en de rest van Nederland zondag om de felbegeerde Gouden Pet tijdens het straatmuziekconcours in de Leidse binnenstad. Tijdens de voorrondes spelen de deelnemers tussen 12.30 en 16.30 uur op vier plekken. Een deskundige jury selecteert dan zes finalisten. Vervolgens brengen deze in de finale elk twee nummers ten gehore, waarna het publiek door middel van stem-formulieren de winnaar van de Gouden Pet zal kiezen.

De Gouden Pet maakt deel uit van de Leidse Lakenfeesten. Het complete programma is te vinden op //www.lakenfeesten.nl/.

Leiden goudenpet


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×