Oud-PvdA-raadslid Ed van der Veen kreeg, aan de vooravond van Leidens Ontzet, de erepenning van de gemeente Leiden in zilver uitgereikt. (Foto's: Chris de Waard).

Oud-raadslid krijgt erepenning

Burgemeester en Wethouders hebben besloten de zilveren erepenning van de gemeente Leiden dit jaar toe te kennen aan Ed van der Veen (64), jarenlang raadslid en gedurende lange tijd actief in Leiden op politiek en maatschappelijk gebied. De erepenning van de gemeente Leiden wordt uitgereikt bij gelegenheid van de herdenking van Leidens Ontzet.

Naar de mening van het College van Burgemeester en Wethouders heeft Ed van der Veen zich gedurende lange periode ingezet voor Leiden en zijn inwoners en de belangen van Leiden en zijn inwoners met grote betrokkenheid en toewijding op bijzondere wijze gediend.

Ed van der Veen was onder meer raadslid van 1992 tot 2002 (voor de PvdA). In die functie heeft hij zich niet alleen door zijn raadslidmaatschap, maar ook door het lidmaatschap van vele raadscommissies en raadslidgebonden regionale en Leidse functies op een zeer breed terrein verdienstelijk heeft gemaakt.

Leiden 3 Oktober


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×