Sinterklaas zoekt vrijwilligers

Enkele weken geleden werd bekend dat Sinterklaas dit jaar in Leiden logeert. Na de intocht op 22 november en de inmiddels traditionele happening op het Stadhuisplein zal de Bisschop een pand in het centrum van Leiden gaan bewonen. Sinterklaas is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen de Leidse kinderen een onvergetelijk Sinterklaasfeest te bezorgen.

 

De vrijwilligers zijn nodig op de dagen dat het ‘Huis van Sinterklaas’ open is; van 23 november tot 5 december. Van hen wordt gevraagd ervoor te zorgen dat de Sint en Pieten zich alleen bezig hoeven te houden met het vermaken van de kinderen die op bezoek komen. Om in het huis te komen helpen moet je wel 16 jaar oud zijn en het leuk vinden om met kinderen te werken. In het huis krijgen de vrijwilligers echte ‘Sinterklaas werkkleding’ en na afloop een klein cadeautje.

Als mensen meer informatie willen kunnen zij mailen met Sinterklaas: huisvansinterklaas@lycos.com, kijken op //www.huisvansinterklaas.nl/ of een kaartje sturen aan:

Centrummanagement Leiden
t.a.v. Aram Raken
Aalmarkt 22
2311 ED Leiden

Leiden Sinterklaas


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×