SP-jongeren organiseren 'VVD-avond'

Om de activiteiten van politici en hun bezigheden wat inzichtelijker te maken, organiseert Rood Leiden, de lokale jongerenorganisatie van de SP, voor iedereen die geïnteresseerd is op 30 oktober een zogenaamde ‘VVD-avond’, waarin drie politici vertellen over hun functie in zowel de lokale als de landelijke politiek.

Het programma begint om 20u met een politieke warm-up quiz, waarin prijzen zijn te winnen. Een half uur later komen de sprekers Fenna Vergeer (SP-fractie Tweede Kamer), Bart Vermeulen (SP-fractie provincie Zuid-Holland) en Paul Day (SP-fractie Leiden) aan het woord. Aansluitend is er om 22u een kroegentocht. De avond speelt zich af op de thuisbasis van de SP in Leiden, namelijk in De Speer aan de Marnixstraat 18 te Leiden. “Iedereen, van welke politieke kleur ook, is welkom”, aldus de persverklaring.

Advertentie

Leiden rood


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×