Haagweg start met digitaal parkeersysteem

Aanstaande woensdag opent wethouder Ruud hessing (verkeer) een nieuw digitaal parkeersysteem dat de Stichting Stadsparkeerplan Leiden (SSL) in gebruik neemt op het parkeerterrein aan de Haagweg. Ook de bestrating van het terrein is dan zo goed als afgerond. Na de ingebruikname van het nieuwe systeem verruimt de SSL de tijden waarop de gratis busjes van en naar het centrum rijden fors, nl. van 06.30 uur tot 02.00 uur ’s nachts. Parkeren kan dag en nacht.

Bij het nieuwe parkeersysteem betalen de automobilisten voortaan bij het verlaten van het parkeerterrein aan de automaat, net als bij parkeergarages. De besparing die het systeem oplevert aan personeelslasten steekt de stichting in de uitbreiding van de openingstijden.

Leiden Stadsparkeerplan


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×