Kan Pechtold de druk bij De Zwakste Schakel aan?

Oud-wethouder Pechtold bij De Zwakste Schakel

De Leidse ex-wethouder Alexander Pechtold (D66), die nu burgemeester is in de gemeente Wageningen, is volgende week te zien in het populaire TV-programma De Zwakste Schakel. Hij neemt het onder andere op tegen de burgemeesters van Naarden, Emmen, Goes en Zwolle. Een tipje van de sluier: op de vraag welke animatiefilm over een zoektocht van een visje volle bioscoopzalen trok, antwoordt burgemeester Pechtold: “ehm… ehm… The Fisherman’s Friend?” De Hilversumse technici rolden zowat over de vloer. “Maar ik wist gelukkig wél wie de minister van Bestuurlijke Vernieuwing was!”, verklapt Pechtold alvast.

Of Pechtold de vragen en bijtende opmerkingen van presentatrice Chazia Mourali aan kan, ziet u vrijdag 16 april om 21.30u bij RTL 4.

Geen categorie wageningen


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×