Discussieavond VVD over cameratoezicht en RijnGouweLijn

2

Aanstaande donderdag organiseert de VVD Leiden een discussieavond over cameratoezicht in Leiden en over de RijnGouweLijn. Sprekers zijn de Leidse VVD-raadsleden Rob de Rooij en Arend-Jan Sleijster. De avond begint om 20.15 uur en wordt gehouden in het ‘Huis van de Raad’ aan de Breestraat 70.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via werkgroepen@vvdleiden.nl.

Delen

2 reacties

  1. Waakzaam Leiden op

    Wat een vreemde combi; cameratoezicht en de RGL. Wat is daar het verband tussen ? Of komen er straks soms ook camera’s in de RGL-treinstellen te hangen ? (!)

    Waakzaam Leiden

  2. Arend-Jan Sleijster op

    Zoek niet te lang naar het verband tussen cameratoezicht en de RGL: het is er niet…! Alhoewel het ook best aardig is om te discussieren over de wenselijkheid van camera’s in de RGL-light-railvoertuigen is de reden voor de bundeling van twee politiek actuele onderwerpen een andere: ook de Leidse burger heeft over meer dan een ‘issue’ een mening! Waakzaamheid is overbodig: de beide gespreksonderwerpen worden keurig gescheiden door een heuse koffiepauze….!

Je bent nu offline