Nog bijna een week ontvangt Sinterklaas de Leidse kinderen in het Huis van Sinterklaas in de Waag. (Foto's: Chris de Waard).

Sint houdt open huis in De Waag

Nog tot en met zondag vijf december kan jong en oud Leiden op bezoek bij Sint Nicolaas. Net als vorig jaar logeert de Goedheiligman in Leiden. De Waag is speciaal voor de Sint en zijn pieten omgebouwd tot Huis van Sinterklaas. Dagelijks kunnen de kinderen bij de sint terecht voor het inleveren van verlanglijstjes en tekeningen. De pieten zorgen voor muziek en pepernoten.

In het Huis van Sinterklaas kunnen de kinderen ook ter plekke een tekening maken. Op papier of, heel modern, op de computers die Sint uit Spanje heeft meegenomen. Verder zijn ook het bed van de sint en zijn badkamer te zien. Het bad van de Sint is gevuld met snoepgoed. Welk kind droomt er niet van om daarin te baden.

Leiden Sinterklaas


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×