Geen sloop voor pand Dingjan

De voormalige stomerij Dingjan op de hoek van de Zoeterwoudsesingel en de Hoge Rijndijk is een van de panden op een ‘strategisch punt’ dat in handen is van de Leidse vastgoedondernemer Verbaan die al jaren om de haverklap in de clinch ligt met de gemeente. Ook nu weer.

“Ik had met de gemeente afgesproken om het nog dit jaar te slopen, maar dat doe ik nu dus ook niet meer. Dat pand staat er over vijf jaar nog en ik hang het vol borden. De ruiten heb ik er ook al uitgegooid en als de gemeente zo doorgaat, gooi ik het vol afval. Laten ze dan zelf de klachten met de buurt maar oplossen,” aldus een getergde Verbaan.

Advertentie

Leiden Jan Verbaan


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×