Ruime meerderheid tegen fietsenkelder onder Stadhuisplein

De handen gaan onder de bezoekers van Sleutelstad.nl niet op elkaar voor het plan van het College van B&W om een zes miljoen euro kostende fietsenkelder onder het Stadhuisplein aan te leggen. Slechts 12,8% van de stemmen die werden uitgebracht in de poll die we over het onderwerp hielden, stemt voor dat plan. Ruim 55% wil de fiets gewoon mee kunnen nemen in het centrum en hem parkeren in de buurt van de bestemming. Ruim 30% kiest voor het D66-voorstel om eerst nader onderzoek te doen naar de behoefte aan één centrale stalling.

Advertentie

Leiden fietsenstalling


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×