Van links naar rechts Eric Fasseur van Energiq (hoofdsponsor Lakenfeesten), Stephan van den Berg (Pedrafes), burgemeester Lenferink, wethouder Geertsema en Aad van der Luit (Pedrafes) toasten op de goede afloop. (Foto: Chris de Waard).

Lakenfeesten tot en met 2007 zekergesteld

De komende drie jaar gaan de Lakenfeesten zeker door. De organiserende Stichting Pedrafes heeft daarover overeenstemming bereikt met de gemeente Leiden. De kosten voor het gebruik van pleinen en andere gemeentelijke terreinen worden niet in rekening gebracht. De gemeente zal deze kosten intern verrekenen en vervolgens als subsidie kenmerken. In september zal de gemeente een convenant sluiten met Pedrafes waarin een en ander op schrift wordt gesteld. Ook de hoofdsponsor van de Lakenfeesten, het Leidse bedrijf Energiq, verbindt zich de komende drie jaar aan het grootste Leidse zomerevenement.

 

Advertentie

Leiden Lakenfeesten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×