Geertsema presenteert hoofdsponsor Rembrandtjaar

Aanstaande woensdag maakt wethouder Alexander Geertsema (Toerisme en Economische Zaken) de hoofdsponsor bekend van het Leidse Rembrandtjaar. De hoofdsponsor en de wethouder zullen de intentieverklaring tot het hoofdsponsorschap Rembrandt 400 Leiden op een originele manier gezamenlijk ondertekenen. De hoofdsponsor geeft vervolgens een toelichting op het sponsorschap. Ook presenteert de wethouder het officiële kernprogramma van het Leidse Rembrandtjaar.

Vorige maand maakte Geertsema tijdens de officiële opening van de website www.rembrandtjaar.nl al bekend dat de gemeente een hoofdsponsor had gevonden. Welk bedrag er met het hoofdsponsorschap is gemoeid is nog niet bekend.

Advertentie

Leiden Rembrandt


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×