D66 Leiden opent kandidaatstelling lijsttrekker

2

D66-Leiden heeft de kandidaatstelling voor het lijsttrekkerschap bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2006 geopend. Leden van D66 kunnen zich kandidaat stellen tot 1 mei. Op 25 mei kiest de Algemene Ledenvergadering de lijsttrekker. Voorwaarde is dat u op 1 november 2004 lid was van D66 en u aan uw contributieverplichtingen heeft voldaan. Voor meer informatie en een aanmeldingsformulier kunt u kijken op www.D66leiden.nl.

Op de D66-site staat ook een profielschets voor kandidaat-raadsleden. De hierin genoemde eigenschappen worden wenselijk geacht voor een raadslid namens D66. Kandidaat-raadsleden kunnen zich vanaf 1 juni aanmelden. De kandidatenlijst wordt in het najaar door de leden vastgesteld.

Delen

2 reacties

  1. Als D 66 allemaal 66+ leden  heeft dan wordt het oudbollig.

    De ideeën van vele partijen zijn  veelal in grote lijn hetzelfde. Zoals ik al eerder vermelde neem 2-3 grote partijen en doe de andere korrelpartijtjes weg..Deze korrelpartijtjes nemen veel kiezers weg en dan vormen die korrelpartijtjes  met zijn allen 1 grote partij bij de coalitie en de grote partij die gewonnen heeft komt dan in de oppositie( PvdA !!!)Zielig

  2. En met het straks hebben van de lijsttrekker is de lijst ook direct lang genoeg…

    ;-) 

Je bent nu offline