Start lijsttrekkersverkiezing PvdA Leiden

Vanmiddag is de officiële start van de lijsttrekkersverkiezing van de PvdA-Leiden. De twee kandidaten, Marije van den Berg en Henny Keereweer, gaan vanaf 13.00 vanaf het Stadhuisplein de markt op en de stad in om rozen uit te delen. Een van die twee zal de PvdA aanvoeren tijdens de gemeenteraads­verkiezingen die op 7 maart 2006 worden gehouden. Om hun campagnekwaliteiten te testen en daarmee een keus te kunnen maken voor de meest geschikte kandidaat, zullen zij woensdagmiddag de stad ingaan om met Leidenaars te praten.

De leden van de Leidse PvdA-afdeling kunnen van 22 oktober tot en met 2 november hun stem uitbrengen op één van beide kandidaten. Marije van den Berg en Henny Keereweer krijgen een maand lang te tijd om de leden van de PvdA-Leiden te overtuigen. De persoonlijke agenda van de kandidaten is te bereiken via hun persoonlijke weblog. Zie hiervoor de website van de PvdA-Leiden: www.leiden.pvda.nl.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×