Aalmarkt-folders slecht verspreid

Veel mensen hebben volgens D66-raadslid Sabine Verschoor geen stembiljet ontvangen voor het Aalmarktproject. Via een peiling kunnen Leidenaren meebeslissen over de ontwerpen die voor de verschillende onderdelen van het Aalmarktplan zijn gemaakt. “Van een aantal kanten heeft me het bericht bereikt dat de folder niet is ontvangen. Met name in de binnenstad lijkt er iets misgegaan te zijn”. Verschoor wilde van wethouder Hillebrand weten hoe groot het probleem is en wat deze er aan gaat doen.

Volgens Hillebrand is de verspreiding inderdaad niet vlekkeloos verlopen. De gemeente heeft ervoor gekozen om de folders samen met Het op Zondag te laten verspreiden en niet via TPG Post. “Zo’n huis-aan-huis-blad heeft altijd wel wat problemen bij de verspreiding, dus nu hebben wij die ook. dat wisten we van te voren, maar we wilden graag op zondag in de bus komen”.

Mensen die geen folder hebben ontvangen kunnen er op het stadhuis eentje ophalen. Via de kabelkrant van Holland Centraal, de Stadskrant en de gemeentelijke website gaat de gemeente de peiling nog extra onder de aandacht brengen.

Advertentie

Leiden Aalmarktproject


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×