'Nationaal Compliment' voor De Schuilplaats

Zaterdagavond heeft De Schuilplaats, het vrijwilligersproject aan de boommarkt, waar elke week zo’n 100 à 150 daklozen op vrijdagavond en op zondag terecht kunnen voor een maaltijd, koffie, kleding, medische (tandarts)hulp enz. de eerste prijs gewonnen van het Nationaal Compliment. Naast een beeldhouwwerk en een oorkonde is aan de prijs 12.500,- euro verbonden.

Wethouder Hans Buijing toont zich zeer verheugd: “Als betrokken wethouder ben ik erg trots op deze mensen die dit project mogelijk maken en verdient de eerste prijs hebben gekregen. Ik vond het ook heel bijzonder om gezamenlijk met hen op het podium te mogen om de prijs in ontvangst te mogen nemen”.

Advertentie

Leiden schuilplaats


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×