Nils Laudy trekt lijst WijLeiden

5

Vandaag is Nils Laudy gekozen tot lijsttrekker van WijLeiden. Laudy zal zich de komende twee maanden keihard inzetten om WijLeiden stevig op de kaart te zetten. “Wordt deze inspanning bekroond met 1 of meerdere zetels dan is Leiden de komende vier jaar verzekerd van een creatief, enthousiast raadslid,” zo laat het campagne-team van de partij weten.

 

Delen

5 reacties

 1. Weer zo’n hobbyist: in ‘twee maanden effe een partij uit de grond stampen’.

  Weg ermee! Word actief bij een bestaande partij. Dit wordt weer zo’n eenmanspartij die de politiek in Leiden verder zal verzieken.

  Heb je talent, sluit je aan bij een echte partij, kan je de verantwoordelijkheid ook delen. kan je leren samenwerken.

  Dit is stemmen weghalen bij partijen die er toe doen.

 2. Voordat er mogelijk verwarring zou ontstaan wens ik in tegenstelling tot mijn naamgenoot Paul hierboven, die andere naamgenoot Laudy veel succes met zijn nieuwe partij!

  Dat het maar een mooie campagne mag worden!

  Groet,

   

 3. Wietse Veenstra (WijLeiden) op

  Beste Paul, WijLeiden bestaat al heel wat langer dan twee maanden en is niet ‘zomaar uit de grond gestampt’. Als we ons konden vinden in de bestaande partijen, hadden we ons heus wel daarbij aangesloten. Maar dat konden we niet, dus zijn we een nieuwe partij gestart. Dat is gewoon een kwestie van vraag en aanbod!
  Wij denken dat het veel beter kan en nemen ook graag de verantwoordelijkheid daarvoor. Daarbij zullen we met alle plezier met andere partijen samenwerken. Jammer dat je denkt dat WijLeiden de politiek in Leiden ‘verder zal verzieken’, maar we zullen de komende vier jaar graag jouw ongelijk bewijzen!  ;-)

 4. StadsBelang Leiden op

  Ik heb nog geen zinnig woord over die Paul gelezezen, is dat een internet LUIS ?

Je bent nu offline