Minister Brinkhorst opent campagne D66

Minister Laurens Jan Brinkhorst (Economische Zaken) zal woensdag 18 januari het startsein geven voor de verkiezingscampagne van D66 Leiden. Ook zal hij een korte lezing verzorgen over het belang van de (lokale) kenniseconomie. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in Stadscafé Van der Werff en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Minister Brinkhorst verricht samen met D66-lijsttrekker Paul van Meenen de ludieke openingshandeling: het onthullen van de verkiezingsposter. Van Meenen zal de aanwezigen toespreken over de campagne en de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart 2006. Aansluitend houdt de D66-afdeling haar nieuwjaarsborrel.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×