VVD pleit voor lastenverlichting Leidse bedrijfsleven

De VVD Leiden wil dat de lasten voor het Leidse bedrijfsleven omlaag gaan. “Veel winst valt te behalen in het schrappen van onnodige en geldverslindende regels. Dit moet echt de hoogste prioriteit hebben,” aldus lijsttrekker Leendert de Lange die ook de tarieven zelf nog eens kritisch onder de loep wil nemen. Leiden scoort goed op het gebied van woonlasten, zo bleek eerder deze week uit het zogenaamde COELO-rapport van de Universiteit Groningen. Voor bedrijven is Leiden juist aan de dure kant.

De extra kosten die Leidse bedrijven sinds 2005 betalen in het kader van het ondernemersfonds horen volgens De Lange niet in de kostendiscussie thuis: “Deze zijn namelijk op nadrukkelijk verzoek van het Leidse bedrijfsleven zelf ingevoerd met het uitgangspunt ‘voor ondernemers, door ondernemers’. Daar moet het ook om gaan.”

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×