Terwijl lijsttrekker De Haan de CDA-campagne opent, deelt het campagneteam erwtensoep uit. "Tegen het snertbeleid van dit college," aldus De Haan. (Foto's: Chris de Waard).

CDA opent campagne met erwtensoep tegen snertbeleid

Bekertjes erwtensoep als protest tegen het snertbeleid van het huidige college. Daarmee ondersteunde het Leidse CDA zaterdagmiddag de start van de verkiezingscampagne ‘Leiden kan anders’. Lijsttrekker Jan-Jaap de Haan beklom als een echte vakbondsman de zeepkist en sprak, gewapend met megafoon, het winkelend publiek toe: “Met het CDA gaat de politiek weer echt naar de inwoners luisteren. U wilt geen RijnGouweLijn, dan komt er geen RijnGouweLijn, u wilt geen fietsenkelder onder het Stadhuisplein? Dan komt die er niet!”

Op soortgelijke toon liet de CDA-lijsttrekker weten dat de Oostvlietpolder groen moet blijven en dat het Stadsparkeerplan aan de Haagweg mag blijven zitten waar het zit. Ook wil het CDA dat Leiden schoner, groener en veiliger wordt. Daar hoort onder meer cameratoezicht bij.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×