Christelijk-liberale samenwerking?

4

Met de linkse samenwerking in Leiden wordt het niks, de Pvda vraagt zich af of D66 niks ziet in een Leidse lijstverbinding met de VVD en het CDA gaat wel een lijstverbinding aan met de ChristenUnie. Wij hebben mogelijk een nog veel breder geheim verbond ontdekt: De Christelijk-liberale samenwerking tussen de CU, de VVD, het CDA en D66. V.l.n.r. Guido Terpstra (lijsttrekker CU), Leendert de Lange (lijsttrekker VVD), Jan-Jaap de Haan (lijsttrekker CDA) en Peter Bootsma (nummer drie op de lijst van D66).  (Foto: Chris de Waard).

Delen

4 reacties

  1. Filip van As op

    Tja, die groene sjaaltjes van het CDA zetten D66 blijkbaar op het verkeerde been. Wat de ChristenUnie betreft: alle partijen zijn ons lief. We vertrouwen alleen liever niet op de kleur ogen of sjaaltje. Onze mogelijke deelname in een coalitie laten we dus afhangen van het christelijk-sociale gehalte van het collegeprogram. En wie weet welke mooie combinatie er dan kan worden gesmeed.

Je bent nu offline