Lijsttrekkersdebat Leiden en Leiderdorp

Op 16 februari organiseren VNO-NCW Rijnland, de Leidse ondernemersvereniging bv.leiden.nl en de Leiderdorpse Ondernemers Vereniging LOV een debat voor de gemeenteraadsverkiezingen tussen de lijsttrekkers van de grootste politieke partijen in Leiden en Leiderdorp. De avond wordt geleid door Jan Versteegh, advocaat en managing partner bij Teekens Karstens Advocaten Notarissen te Leiden en vice-voorzitter van VNO-NCW Rijnland.

Aan het debat doen de volgende lijsttrekkers mee: Jan-Jaap de Haan (CDA Leiden) en Jeff Gardeniers (CDA Leiderdorp), Marije van den Berg (PvdA Leiden) en Ramon Thunnissen (PvdA Leiderdorp), Leendert de Lange (VVD Leiden) en Willem Joosten (VVD Leiderdorp), Paul van Meenen (D66 Leiden), Jos Posthuma (GroenLinks Leiden) en Annemiek Suijkerbuijk (GroenLinks Leiderdorp).

De debatten vinden plaats aan de hand van stellingen die betrekking hebben op de ontwikkeling van bedrijvigheid, werkgelegenheid voor hoger en lager geschoolden, bedrijventerreinen (Oostvlietpolder en W4-project), infrastructuur (Rijnlandroute/N11 West) en bereikbaarheid en parkeren (parkeerterrein Haagweg van Stadsparkeerplan Leiden).Het lijsttrekkersdebat wordt gehouden op 16 februari en begint om 19.30 uur in ontvangstcentrum De Hooiberg van Heineken Nederland. Burgemeester Smeetsweg 1 in Zoeterwoude.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×