VVD neemt nieuwe partijen serieus

VVD-lijsttrekker Leendert de Lange zal morgenavond (maandag) tijdens de nieuwjaarsreceptie van zijn partij in Restaurant de Branderij toelichten waarom de burgemeester na de verkiezingen moet worden benoemd tot informateur en waarom het dom is om nieuwe politieke partijen niet serieus te nemen. “Basisles 1 van campagnevoeren: vermijdt een negatieve campagne,” zo laat De Lange desgevraagd weten: “De kiezer is niet dom.”

Eerder lieten enkele andere gevestigde politieke partijen zich zeer negatief uit over de deelname van nieuwkomers als Stadsbelang Leiden, Stadspartij Leiden Ontzet, WijLeiden en, waarschijnlijk, de Sociaal-liberale partij van oud-D66 politicus Wouter Kuyper.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline