VVD-lijsttrekker Leendert de Lange: "Nieuwe partijen niet serieus nemen is dom". (Archieffoto: Chris de Waard).

VVD neemt nieuwe partijen serieus

VVD-lijsttrekker Leendert de Lange zal morgenavond (maandag) tijdens de nieuwjaarsreceptie van zijn partij in Restaurant de Branderij toelichten waarom de burgemeester na de verkiezingen moet worden benoemd tot informateur en waarom het dom is om nieuwe politieke partijen niet serieus te nemen. “Basisles 1 van campagnevoeren: vermijdt een negatieve campagne,” zo laat De Lange desgevraagd weten: “De kiezer is niet dom.”

Eerder lieten enkele andere gevestigde politieke partijen zich zeer negatief uit over de deelname van nieuwkomers als Stadsbelang Leiden, Stadspartij Leiden Ontzet, WijLeiden en, waarschijnlijk, de Sociaal-liberale partij van oud-D66 politicus Wouter Kuyper.

Advertentie

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×