CDA: "Vervuiling en verloedering liggen op de loer"

“Vervuiling en verloedering liggen in Leiden op de loer,” zo meldt de campagneleider van het CDA Leiden. Het CDA wil daarom een betere aanpak van straatvuil, graffitti en andere vervuiling. Niet alleen in de binnenstad, maar vooral ook in de woonwijken. Daarom trekt het CDA met de ‘campagnemobiel’ de wijk in om van de bewoners te horen wat men vindt van de aanpak van vervuiling. “We willen horen wat de klachten zijn en hoe de mensen zelf denken dat het beter kan.” CDA-lijsttrekker Jan-Jaap de Haan: “De stad is als je eigen huis: als je niet regelmatig de boel goed opruimt, wordt het een zootje. We kunnen tien keer meedoen aan de verkiezing van de mooiste stad van Nederland, maar als dat alleen betekent dat de binnenstad extra wordt aangeveegd, stelt dat niet zoveel voor.”

Dinsdagmorgen staan de Christendemocraten van 10.00 tot 12.00 uur op de markt op het 5 Meiplein.

Leiden Gemeenteraadsverkiezingen 2006


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×