CDA: "Vervuiling en verloedering liggen op de loer"

3

“Vervuiling en verloedering liggen in Leiden op de loer,” zo meldt de campagneleider van het CDA Leiden. Het CDA wil daarom een betere aanpak van straatvuil, graffitti en andere vervuiling. Niet alleen in de binnenstad, maar vooral ook in de woonwijken. Daarom trekt het CDA met de ‘campagnemobiel’ de wijk in om van de bewoners te horen wat men vindt van de aanpak van vervuiling. “We willen horen wat de klachten zijn en hoe de mensen zelf denken dat het beter kan.” CDA-lijsttrekker Jan-Jaap de Haan: “De stad is als je eigen huis: als je niet regelmatig de boel goed opruimt, wordt het een zootje. We kunnen tien keer meedoen aan de verkiezing van de mooiste stad van Nederland, maar als dat alleen betekent dat de binnenstad extra wordt aangeveegd, stelt dat niet zoveel voor.”

Dinsdagmorgen staan de Christendemocraten van 10.00 tot 12.00 uur op de markt op het 5 Meiplein.

Delen

3 reacties

  1. Frederik Zevenbergen op

    Niet lullen maar poetsen!

     

    Laat het CDA maar praten, wij DOEN! het gewoon. VVD bezems vegen net even schoner.

  2. eric verboon op

    Het valt mij altijd op als ik na een verblijf van enige jaren weer een tijd je in nederland door brengt waar onder leiden , de graffitti je over al aan staart dat vind ik als buitelander een vies gezicht er moet veel harder aan ge pakt worden verder vind ik leiden een gezellige stad.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline