'Valse start' voor Rembrandtmunt

Vanaf morgen komt ‘ie in omloop en donderdag doet wethouder Geertsema bij V&D de officiele eerste aankoop met een Rembrandt herdenkingsmunt. De Leidse winkeliers, zo’n 90 in aantal, die meedoen aan het project, kregen vorige week al een voorraad Rembrandtmunten als wisselgeld geleverd. Zo kon het gebeuren dat consumenten afgelopen zaterdag al Rembrandtmunten bij hun wisselgeld vonden. Trudy Kwik, namens de gemeente Leiden pr-vrouw van het Rembrandtjaar, kan er niet mee zitten: “Kennelijk zijn ze gewoon heel erg enthousiast.” De winkel in kwestie heeft dan ook alle reden om enthousiast te zijn over de ‘eigen’ munt. Het ging om avondwinkel ‘Rembrandt’ in de Breestraat.

Advertentie

Leiden Rembrandt


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×